Jól fogynak a Dragon Age DLC csomagjai

A Dragon Age: Origins-hez már a megjelenés napján hozzáférhető volt két DLC is, a Stone Prisoner (Kőbe Zárva) és a The Warden's Keep (Kamarás Erőd). Az előbbi egy új játszható karaktert, Shale-t (Pala) tartalmaz a hozzá tartozó személyes küldetéssel, míg az utóbbi a Szürke Kamarások főhadiszállására kalauzol el bennünket. Mindkettő érdekes kiegészítő, ráadásul mindegyikhez hozzá lehet jutni ingyen is, de természetesen aki mindkettőt akarja, annak már meg kell vásárolnia a másodikat.

Aki megvette a dobozos játékot eredetiben, az kapott hozzá egy kódot is, amivel letöltheti a Kőbe Zárva DLC-t ingyen (Csak 2010 április 10-ig lehet felhasználni ezt a kódot, úgyhogy aki meg akarja venni a játékot, még addig vegye meg!), aki pedig digitális formában veszi meg a játék Deluxe  Digital Edition változatát, az a Kamarás Erőd-öt kapja ingyenesen a játékhoz.

Az Electronic Arts egyik embere, Eric Brown tegnap bejelentette, hogy a játékhoz az elkövetkezendő évben folyamatosan adnak majd ki új tartalmakat. Ugyanis már egy héttel a megjelenés után nem csak a játék, hanem a hozzájuk kiadott DLC-k is komoly bevételt hoztak, elérték az egymillió dollárt, ami pár dolláros kiegészítőknél nagyon jó eladási szám.  Ezeknek az adatoknak a fényében a BioWare is kijelentette, hogy még legalább másfél-két évig terveznek újabb DLC-ket a Dragon Age-hez.

Tehát a kalandok folytatása biztosítva van, így aki megvette a játékot, az bizakodva tekinthet a jövőbe, a BioWare még hosszú ideig fog a szórakoztatásukról gondoskodni.

Azóta történt

Előzmények