Jövő héten jelenik meg az Everspace végső kiadása (PC, XO)

Az Everspace fejlesztésének története még 2015-ben indult, a játék nagyon hamar egy sikeres Kickstarter projekten esett túl, de a hivatalos oldalon azóta is lehetett őket támogatni. Az űrhajós akciójáték alfa tesztelése után a béta korai hozzáférést vásárolhattak a játékosok, amely ugyan hiányos volt, de sok kellemes órát szerzett a felhasználóknak. A ROCKFISH nemrég végre bejelentette, hogy elkészültek a végső kiadással, jövő hét folyamán érkezik az Everspace teljes változata.

A megjelenés május 26-án lesz esedékes PC-re (Steam, Windows Store), valamint Xbox One-ra; kis érdekesség, hogy az Everspace teljes magyar feliratozást is kap.

Azóta történt

  • Everspace: Encounters bemutató

    PC után konzolokon is elérhetővé vált az Everspace-t jelentősen kibővítő első, és valószínűleg egyetlen nagy kiegészítő, az Encounters. Érdemes vetni rá egy pillantást.

Előzmények

  • Everspace bemutató (Xbox One)

    Napjaink egyik leglátványosabb űrhajós játékát már az Xbox One-osok is kipróbálhatják – bár a végleges állapottól még messze van.

  • Everspace előzetes (PC)

    Ez az árkád stílusú, űrben játszódó, 3D-s akciójáték csodálatos audiovizuális körítést ígér. Az alpha verziót próbáltuk, de az biztos, hogy ez a képi világ a virtuális valóságban él majd igazán.