Jövő hónapban érkezik Apple eszközökre az Assassin's Creed: Mirage

Az előzetes információk szerint a játék első 90 perce ingyen elérhető lesz bárki számára, a teljes verzióért természetesen fizetni kell.

Tavaly szeptemberben, amikor az Apple bejelentette az új iPhone-okat, szó volt róla, hogy több AAA játék is elérhető lesz iOS-en, pontosabban az iPhone 15 Pro/Max modelleken és azokon az iPadeken, amelyekben M1 vagy M2 chip található (Plusz Mac-en is). A felsorolt játék közül már csak az Assassin's Creed Mirage volt az amiről nem tudtuk, hogy mikor érkezik, az Ubisoft azonban a minap végre elárulta, hogy alig pár hetet kell csak várnunk az új változatok érkezésére.

Akik hordozható formában szeretnék átélni a franchise legutóbbi részének kalandjait, azoknak június 6-ig kell türelmesnek lenniük. A program az előzetes információk szerint 90 percnyi ingyen játékot ad az érdeklődőknek, a teljes kiadásért természetesen fizetni kell.

Előzmények

  • Assassin’s Creed Mirage teszt

    Három hosszú éve nem jelent meg új rész az Assassin’s Creed-sorozatban – lássuk, mire képes a IX. századba látogató Mirage, míg a Ubisoft ismét a széria átalakításán dolgozik.