Készül a Mirror's Edge 2?

Épp ma reggel írtuk meg a hírt, miszerint az EA alelnöke megnyugtatta a játékosokat, hogy a DICE nem fog egy Battlefield gyártó céggé avanzsálni, hanem több projekten is dolgoznak mellette. Ezen bejelentést követően elkezdtek bizakodni a Mirror's Edge rajongók, hogy reményeik szerint elképzelhető, hogy a már régóta halogatott második epizód van készülőben. Úgy néz ki, igazuk volt.

A Battlefield franchise egyik volt producere, Benjamin Cousins, aki jelenleg a svéd illetőségű ngmoco vezetője, Twitter csatornáján tette közzé, hogy a DICE jelenleg a Mirror's Edge 2 munkálatait végzi. Elmondása szerint ez az iparág tagjai számára már régóta nyílt titoknak számít. Így tehát - bár nem számít hivatalos bejelentésnek -, mégis nagyon úgy néz ki, hogy miközben ezeket olvassuk, a DICE gőzerővel dolgozik a Mirror's Edge folytatásán.

Egyelőre még sem az Electronic Arts, sem pedig a DICE nem adott ki hivatalos nyilatkozatot a Mirror's Edge 2 készítésével kapcsolatban. De ha hinni lehet a Battlefield franchise egyik volt producerének Benjamin Cousins-nek, akkor erre hamarosan sort fognak keríteni.

Azóta történt

Előzmények