Kikosarazta Uwe Boll-t a Blizzard

Nem kérnek belőle

"A videójátékosoknak nem lehet normális filmet rendezni, ők amúgyis azok a fajta a srácok, akik mindent letöltenek az internetről, így a mozifilmekért sem fizetnek. Miért kellene az ő kedvükben járnom?" - kezdte mondanivalóját Uwe Boll, a német rendező az MTV Movies Blog-nak nyilatkozva.

Az interjúból fény derült arra, hogy a számos videójáték filmadaptáció mögött álló Boll a közelmúltban megkereste a Blizzard-os Paul Sams-t azzal az igényével, hogy filmet rendezne a neves fejlesztőstúdió több mint 10 milliós előfizetői bázissal rendelkező online szerepjátékából, a World of Warcraft-ból.

A reakció, nincs mit szépíteni rajta, nem igazán volt kedvező: kiröhögték a Blizzardnál a német rendezőt, miután jelezte ezen szándékát. "Nem akarjuk eladni a jogokat, különösen nem magának, mert még az is megtörténhet, hogy egy pocsék mozifilm hatására a World of Warcraft szárnyalása is megtorpanna" - indokolt Sams Boll-nak.

A Blizzard mellesleg már korábban értékesítette a jogokat, a Batman Begins és a 300 mögött álló Legendary Pictures 2009-re szállítja az előszereplős Warcraft filmet, amely nagyjából 100 millió dolláros költségvetésből készül.

Azóta történt

  • Diablo 3 - Életjel!

    Eljött a nap, amikor a spekulációk, hoax-ok végeláthatalan áradata után végre úgy tűnik, stabil lábakon áll a milliók által több mint 7 éve várt hír.