Kiszivárgott a Wolfenstein multija

Igencsak felpaprikázta a kedélyeket az Activision háza táján, amikor is a múlt hét folyamán, eddig ismeretlen okokból nyilvánosságra került a játék multiplayer részének egyik - majdnem végleges - változata. Mivel a megjelenés igen közel van (augusztus 17.), ezért különösen érzékenyen érintette a fejlesztőket, és jogi hadjáratba kezdtek. Amelyik megosztón, vagy fórumon, vagy egyéb médium felületén, bármilyen utalást találnak a kiszivárgott multiról, azt haladéktalanul zároltatják és komoly jogi procedúrát indítanak az üzemeltetők ellen.

Ezúton kérünk tehát mindenkit, hogy aki illegális úton hozzájutott a fent említett multi-build-hez, az ne híresztelje egyik topikban sem, sőt, utalásokat se tegyen rá semmilyen formában, ugyanis ha ezt történik, akkor moderátori segítséget fogunk igénybe venni!

Az Activision által közzétett nyilatkozat elég indulatosra sikeredett: "Tudomásunkra jutott, hogy pénteken, július 31-én kiszivárgott a Wolfenstein egyik multiplayer buildje és most illegálisan terjesztik ezt a változatot megszegve az NDA-t. Mindenkit figyelmeztetünk, hogy az Activision teljes jogi osztálya ezen a kérdésen dolgozik, és nagyon komolyan vesszük a kérdést!"

Nyilatkozták továbbá: "Bármilyen kép, screenshot, film, vagy komment, amit bárhol az interneten nyilvánosságra került a kiszivárgott multi-build alapján, az nem a játék végső, kiadásra szánt változatából való. Ezt ne feledjétek! Ezek ellen semmit nem tudunk tenni, csak azt, hogy tovább dolgozunk a játékon."

Azóta történt