Kiszivárgott videókon a Grand Theft Auto 6 nagyon korai változata?

Egyelőre csak megy a találgatás, hogy valódi szivárogtatásról van-e szó, vagy valaki csak kifejezetten sokat dolgozott egy másik játék modolásán.

Frissítve2:

Ahogy arra számítani lehetett, a Take Two elkezdte letiltani a videókat. Mivel elég gyorsan munkálkodnak, új YouTube beágyzást nem teszünk a hírbe, aki kíváncsi az anyagokra, a forrásfile-okat letöltheti és megnézheti saját gépen.

Frissítve:

Az összes kiszivárgott anyag egy videóban:

Eredeti hír:

Az évek alatt számos pletykát hallottunk arról a Grand Theft Auto 6-ról, azonban ezek mindegyike csak ilyen-olyan forrásokból származó szóbeszédek voltak, amelyeknek túl sok valóságalapjuk nem volt, bár akadtak közöttük olyanok, amelyek azért gyanúsan igaznak tűnhettek. Hivatalos részről a Rockstar idén februárban jelentette be, hogy dolgoznak a GTA sorozat legújabb részén, azonban további részleteket nem árultak el egyelőre. Néhány órával ezelőtt több közösségi oldalon elkezdtek felbukkanni a lentebb is látható videók, amelyek állítólag a készülő új Grand Theft Auto játékból származhatnak. Ti mit gondoltok, valóban az új GTA-t láthatjuk az alábbi anyagokban, vagy valaki megint trükközni próbál egy másik programmal, amit például MOD-okkal módosított? (Az eredeti forrás oldalon nem kevesebb mint 90 rövid felvétel található, érdemes lehet felkeresni az oldalt)

Egyelőre a Rockstar/Take-Two még nem kezdte el letiltani a fenti anyagokat, emiatt egyelőre még nem szabad egyből arra gondolni, hogy az új GTA-ból származnak, a videók, de ami késik, nem múlik. Amennyiben a későbbi órákban elérhetetlenek lesznek a hírben látható videók, akkor a forrás file-okat az alábbi linken találjátok meg. (LINK, LINK2)