Közel félórányi fejlesztői videót kapott a Star Citizen - Squadron 42 (PC)

A készítők állítása szerint a lényegi munkával végeztek, most már csak az optimalizálás és a finomhangolások vannak hátra.

Hosszú évek óta készül (Több mint 10 éve volt az eredeti bejelentés) és egyelőre még pontos időpontja sincs annak, hogy mikor jelenne meg a Cloud Imperium Games berkeiben készülő rengeteg mindent igérő Star Citizen (számos részlete már jó ideje játszható, próbálgatható), amelynek egyjátékos, sztori módja a Squadron 42 címet viseli. Az ismert színészeket is felvonultató (Például: Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill, Gillian Anderson, Mark Strong) programhoz a minap egy komoly bejelentést kaptunk a fejlesztőktől. Állításuk szerint a kampány lényegi részével végeztek, innentől már csak a finomhangolások és az optimalizálás van hátra. Mindehhez érkezett egy közel félórás videó is, amelyet érdemes lehet megnézni, már csak a látvány miatt is.

A fentiekkel együtt sajnos pontos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, sokak reménye szerint mostantól felgyorsulnak majd a dolgok és talán már jövőre megkaphatjuk a Squadron 42-t.