Lara Croft and the Guardian of Light képek

Két új ingame screenshot és egy renderelt kép érkezett a Lara Croft and the Guardian of Light című játékból, aminek a címe ellenére semmi köze nem lesz a Tomb Raider szériához. Ez lesz az első Lara Croft játék, melyet többszereplős játékmóddal látnak el.

A kooperatív módban Lara mellett egy Totec nevű maja bennszülöttet kell irányítanunk, és egymást segítve haladhatunk előre a játékban, míg egyszemélyes módban Larát egyedül kell irányítanunk, de több képességünk is lesz, melyekkel helyettesíthető lesz a társunk által nyújtott segítség. A már-már Lara jelképévé vált dupla pisztoly itt is megmarad, Totec pedig halálos dárdákat tud hajítani.

De ezeket a fegyvereket nem csak harcra lehet használni, hanem például Totec a dárdákat beledobhatja a falba is, így segíthet Larának egy amúgy elérhetetlen helyre feljutnia. Larának pedig ott van a csáklyája, amit a szakadékok fölött át tud dobni, és Totec azon keresztül kelhet át a számára átugorhatatlan mélységek fölött. Más kooperatív játékelemek között szerepel például Lara elrugaszkodása Totec pajzsáról, miközben ő a feje fölött tartja azt.

A játékot körülbelül 6 órába fog telni végigjátszani, a játékmenetet pedig sok harc, felfedezés és rejtvénymegoldás tarkítja. A megölt ellenfelekért pontokat kapunk. Ha Lara vagy Totec meghal, a földre esik, és a másik játékos tudja õt feltámasztani, vagy pontokért cserében feléledhet. Kapunk majd gránátokat is, melyeket az ellenfeleink likvidálása mellett különféle objektumok elpusztítására is használhatunk, hogy ily módon új területeket tegyünk elérhetővé.

A játékot a júniusban megrendezésre kerülő Electronic Entertainment Expo-n (E3) mutatják majd be a nagyközönségnek.

Megjegyzés: A képekre kattintva érhetitek el azokat eredeti méretben.

Azóta történt

Előzmények