Március közepén jön az új The Settlers játék

A játékosok egy új vidékre tartanak, és új kihívásokkal néznek szembe a zárt PC-s bétában, amely január 20-án kezdődik

A Ubisoft bejelentette a The Settlers régóta várt visszatérést: a valós idejű, az építésre kihegyezett stratégiában a játékosok egy teljesen új vidéken kell, hogy megvessék a lábukat, nyersanyagot gyűjtve közösségek építéséhez, a civilekből verbuválva katonai egységeket, hogy megvédjék településeiket.

A The Settlers megjelenése 2022. március 17-én esedékes PC-re: a játék már előrendelhető a Ubisoft Connecten, az Epic Games Store-on, és hamarosan a hazai boltoknál. Ezen felül a játékosok részt vehetnek a január 20-án startoló zárt bétában is, amelyre a hivatalos oldalon lehet jelentkezni. A zárt bétában résztvevő játékosok az alábbiakra számíthatnak: Tutorial, két játszható frakció, 2 Skirmish-mód (1v1, 2v2). A játékosok a zárt bétát korlátlan ideig érhetik el január 20-24 között mind az Epic Games Store-on, mind a Ubisoft Connecten. A zárt béta előtöltésére január 18-tól lesz lehetőség.

A Ubisoft Düsseldorf fejlesztésében készült The Settlers egy rebootként tér vissza, amit a The Settlers 3 és a The Settlers 4, a franchise két legnépszerűbb játéka inspirált. A játékosok a The Settlers egy teljesen új változatára készülhetnek, amely a Ubisoft saját motorjára, a Snowdrop Engine-re épült, így a The Settlers teljesen új szintet képvisel az RTS-műfajon belül. A tradícionális és az új játékosok egyaránt átélhetik a gazdag és színes biomok látványát és a modernizált játékmenetet. A program három játékmódot kínál: egyszemélyes kampányt, valamint Onslaught és Skirmish-módot (Solo vs AI, co-op vs AI, Ai vagy PvP), akár nyolc játékos részvételével.

Azóta történt