Mass Effect 2: Launch Trailer

Szerintem nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy a többi hamarosan megjelenő nagyágyú  ellenére - Bioshock 2, Aliens vs. Predator, Bad Company 2 -, hogy csak a nagyobbakat említsem, rajtam kívül valószínűleg sokan mások is idén legjobban a BioWare sci-fi RPG-jének a folytatását várják.

A Mass Effect 2 megjelenéséig már csak napok vannak hátra, a játék január 26-án jelenik meg Amerikában, Európában pedig pár nappal később, 29-étől lehet majd megvásárolni. Gondolom, hogy aki nagyon várja már a játékot, az hozzám hasonlóan előrendelte a Collector's Edition-t, és jelenleg az első résszel játszik, hogy minél magasabb szintű karaktere legyen a második rész érkezésére. A videóból kiderül, hogy sajnos - vagy csak az első rész mentései alapján - a korábbi csapatból nem mindenki éli túl a játék bevezetőjét, de azért Tali-t és Liara-t is látni lehet az új csapattagok bemutatása közben, aminek én személy szerint nagyon örülök, de azért Ashley-t is sajnálnám elveszíteni. Wrex-et abból a szempontból sajnálnám, hogy elég jófiúnak kellett lennem ahhoz, hogy életben tudjam tartani a végére, de hát egy Krogan társunk mindenképpen lesz, ahogy láttam. Garrus-al szintén találkozni fogunk a folytatásban, ezt már előre tudtuk, Kaiden pedig meghalt - legalábbis én Ashley-t választottam helyette -, de úgyis csak töltelék szerepet töltött be nálam a csapatban, jobban szeretek "nőnemű" társakkal együtt lenni (Aki ismeri a játékot, az tudja, miért van zárójelben).

Akinek esetleg kétsége támadna afelől, hogy vajon tényleg ennyire jó játék lesz-e a Mass Effect 2, az vessen egy pillantást a róla eddig megjelent értékelésekre:

GamesTM = 10/10,

X360 Magazine = 10/10,

Official XBOX Magazine = 9.5/10,

CD Action = 10/10,

Azt hiszem, ennél többet nem is kell mondani. Legfeljebb ennyit: "Akarom! Most!" :)

Azóta történt

Előzmények