Mass Effect - Pletykák az új részről

A Mass Effect új részéről jelenleg csak annyit tudunk hogy érkezik, korábban mi is írtunk róla, hogy körülbelül a játéknak a fele készült el eddig. Kicsivel több mint egy hónapunk van hátra a 2014-es E3-ig, ahol is várhatóan a jelenleg még cím nélküli játék is bemutatkozik majd. A hivatalos információk megérkezte előtt viszont több pletyka is fel szokta ütni a fejét, ez alól az új Mass Effect játék sem kivétel úgy néz ki.

A bennfentesnek beállított és vélhetőleg hiteles forrásokkal rendelkező Ahsan Rasheed (aki már korábban is hiteles információkat szellőztetett meg más játékokról) azt állítja, hogy valóban az E3-on mutatják be az új rész, aminek nem lesz sorszámozása. Az új rész címe: “Mass Effect: _ _nt_ _t”

A rajongók egyből elkezdtek találgatni és a legvalószínűbb hogy a "Contact" címet kapja végül a játék. Ha ez megtörténik akkor már biztosak lehetünk benne, hogy egy előzménysztorit kapunk, ugyanis a "First Contact War" az emberek és a Turianok közötti harcokról szól.

Természetesen mindezeket pletyka szinten kell kezelni, várjuk meg az idei E3-at, vélhetőleg okosabbak leszünk az esemény után.