Mass Effect Trilogy: Hivatalos bemutató videó

A BioWare hivatalosan is bejelentette a Mass Effect Trilogy című gyűjtemény megjelenési időpontjait Európában, valamint a PlayStation 3 változattal kapcsolatban is közölt pár részletet. A játék Amerikában november 6-ától lesz kapható PC-re és XBOX360-ra, Európában pedig november 9-én jelenik meg.

A PlayStation 3 kiadásra egy kicsit tovább kell várni, a BioWare közleménye szerint a Sony konzoljával rendelkezők Amerikában december 4-től, Európában pedig december 7-től vethetik bele magukat Shepard parancsnok kalandjaiba.

A Mass Effect Trilogy ára 60 Dollár lesz (Nálunk 10K körül várható), ami egy teljes verziós játék árának felel meg, ám ezért három programot is kapunk. A BioWare korábban bejelentette, hogy azok a PlayStation 3 játékosok, akik már rendelkeznek a második és harmadik résszel, az első epizódot külön is letölthetik majd a PlayStation Store rendszerén keresztül.

Azóta történt

Előzmények

  • Mass Effect Trilogy: Csak az első rész kap extra tartalmat

    Akik fellelkesültek a múltkori bejelentésen, azok számára csalódást fog okozni, hogy a Mass Effect Trilogy mellé csak az ingyenesen letölthető DLC-ket kapjuk meg.

  • Mass Effect 3 - Bemutató

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka, lássuk hogy valóban olyan jól sikerült-e, mint ahogyan azt a külföldi oldalak állítják.

  • Mass Effect - Nosztalgia bemutató

    Már nincs két hónap a Mass Effect 3 megjelenéséig, így ideje felelevenítenünk a trilógia kezdetét is, azaz lássuk, hogyan kezdődtek Shepard parancsnok kalandjai.