Megerősítették, hogy idén lesz BlizzCon

A Blizzard elnöke és társalapítója, Mike Morhaime erősítette meg személyesen Twitteren, hogy mindenkit szeretettel várnak az idén megrendezésre kerülő BlizzCon 2013 rendezvényen. A tavalyi esztendőben elmaradt a show, mert a Blizzard a Diablo III, WoW: Mists of Pandaria és a StarCraft II: Heart of the Swarm fejlesztésére koncentrált.

Idén azonban most már biztosan meg lesz tartva a BlizzCon 2013, habár pontosan nem tudni, mikor, de az eddigiek alapján augusztus és október környékén várható a rendezvény időpontja. A kiállítás várhatóan (remélhetőleg) a Diablo III első kiegészítőjéről, a StarCraft II következő epizódjáról, valamint a World of WarCraft újabb expanziójáról fog szólni.

Az is elképzelhető, hogy bemutatkozik végre a Titan kódnevű MMO és talán egy WarCraft IV is készülődhet a háttérben pár egyéb játék mellett, amiről eddig nem tudunk. Mindenesetre kezdhetünk reménykedni, hogy legjobban várt játékainkról hamarosan bővebb információkat is elárulnak nekünk a BlizzCon 2013 rendezvényen.

Azóta történt

Előzmények