Megjelent a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (PS4, PC)

A premier alkalmából a készítők bemutatták a játék végső, azaz launch trailerét.

A Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy minden idők egyik legismertebb szerepjáték sorozatának következő, újoncok számára is tökéletes belépő epizódja, a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age már országszerte kapható PlayStation 4-re és PC-re. A sorozat régi rajongói és új játékosai részesei lehetnek egy üldözött hős történetének, ahogy megnyerő és hűséges társak oldalán útnak indul, hogy felfedje sorsának rejtélyeit. A DRAGON QUEST XI minden eddiginél jobb formában hozza el a sorozat legkedveltebb elemeit egy tökéletesre csiszolt és elérhető stratégiai harcrendszerrel, színes és káprázatos grafikával, érdekes karakterekkel és magával ragadó történettel.

A DRAGON QUEST XI azzal a szándékkal készült, hogy megszűntessen minden igényt a post-game DLC tartalmakra azzal, hogy a kezdetektől egy teljes élményt biztosít. Rengeteg tartalmával a DRAGON QUEST XI nyugati kiadása a japán megjelenés óta számos javítást és frissítést kapott, köztük:

  • Angol szinkron – A karizmatikus karakterek életre keltéséhez.
  • Draconian Küldetés – Egy nehezített mód, ami további kihívások elé állítja a tapasztaltabb játékosokat.
  • Átdolgozott Menük és Felhasználói Felület – Grafikai javításokkal és könnyebb navigálással.
  • Kamera Mód – Ennek segítségével a játékosok megcsodálhatják a káprázatos tájak, karaktermodellek és veszedelmes szörnyek részleteit.
  • Új kitérés funkció és sok más rendszerfejlesztés, mint a továbbfejlesztett kamera és karakter vezérlés.