Megszűnik a PC Guru magazin

A decemberi szám lesz az utolsó, januártól sajnos már csak az internetes oldaluk lesz elérhető.

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb szerepet kaptak a gamerek számára az online számítástechnikai és videojátékos oldalak, azonban a piacnak akadtak olyan szereplői, akik mindemellett az offline kiadásokkal is rengeteg olvasót elértek. Számos újság jött létre és szűnt meg, azonban a piacnak többnyire két fix szereplője volt, ezek közül sajnos a PC Guru magazin 2020-ban már nem lesz olvasható. A főszerkesztő Böjtös Gábor egy hosszabb bejegyzésben írt a minap arról, hogy mik történtek és mi várható a jövőben, ebből kiderül az is, hogy bár a nyomtatott sajtóból eltűnnek, a weboldaluk továbbra is megmarad, ahol mindenkit szívesen várnak.

Az 1992-es alapítása óta minden bizonnyal rengetegen olvastuk az újságot éveken keresztül, így nem véletlen, hogy sokan szomorúan állnak a döntés előtt. Sajnos ez ellen mi nem tehetünk semmit, az évek során rengeteget változott a gamer világ és a hozzájuk kapcsolódó igények, így nem marad más hátra, mint továbblépni. Mi csak annyit mondhatunk: Viszlát, és köszi a halakat élményeket!

"A PC Guru nem szűnik meg, hanem átalakulunk! Veletek maradunk, és bízunk benne, hogy még többen lesztek. De ilyen csodás 27 év után… a számomra rengeteg szép pillanatot hozott elmúlt 5 év után nehéz bármi mást mondani. December 5-én még nyomtatott formában találkozunk, addig pedig a Guru legyen veletek!" - Böjtös Gábor (Böjti)

Azóta történt