Minecraft: 1.5 Patch bemutató: Időjárás és achievementek

A Minecraft népszerűsége nem csökken, eddig összesen 33 millió dollárnyi bevételt hozott Marcus “Notch” Persson számlájára, aki készítette a programot. Persze ennek az összegnek egy hányadát le kell adóznia, plusz még a PayPal is levesz belőle valamennyit, azonban még így is tetemes mennyiségű pénzről beszélhetünk.

A Minecraft immár megjelenési időpontot is kapott, tehát hamarosan véget ér a béta státusza, azonban mivel a fejlesztések eddig is folyamatosan történtek, így a végleges változatban nem sok különbséget lehet majd felfedezni az előző buildhez képest. A dátum pedig 2011.11.11, tehát a Minecraft ugyanazon a napon jelenik meg, mint a The Elder Scrolls V: Skyrim.

Addig is a hamarosan érkező 1.5 verziószámot viselő patch újításairól készített Marcus egy videót, melyet a YouTube-ra töltött fel, így ti is megtekinthetitek, hogy miket fog tartalmazni a hamarosan érkező frissítés. A fontosabb dolgok kétségtelenül az időjárási effektusok és a megszerezhető achievementek lesznek, Notch elmondása szerint valamikor a jövő hét folyamán fog megjelenni a Minecraft 1.5 patch.

Azóta történt

Előzmények

  • Minecraft iPhone-ra

    Készül a Minecraft iOS verziója, ami még ebben az évben meg is jelenik.

  • Minecraft

    Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?