Modern Warfare 2: Stimulus Map Pack megjelenés és ár

Az Infinity Ward nemrég bejelentette, hogy "Stimulus Map Pack" néven fog érkezni az új DLC a Modern Warfare 2-höz, melyben 5 új pályát kapnak a játékosok, ebből három teljesen új lesz, míg a másik kettőt az első rész legnépszerűbb pályái közül választották ki. Az új pályákat egyelőre csak az XBOX360-tulajdonosok kapják meg, a PC-vel és PlayStation 3-al rendelkező játékosok csak valamikor egy hónappal az XBOX verzió után tudnak játszani az új pályákon.

A két pálya, amit az első részből hoznak át egy picit átalakítva, az a Crash és az Overgrown lesz, míg a három vadonatúj pálya nevei: Bailout (Egy többszintes épületkomplexum), Storm (Egy nyílt ipari park, szanaszét heverő nehéz gépekkel), valamint Salvage (Havas szemétdomb, összehordott szeméttel és kiégett autókkal megerősítve).

A Stimulus Map Pack március 30-án fog érkezni, és 1200 MS Pontért vagy 15 dollárért lehet azt megvásárolniuk az XBOX360-tulajdonosoknak. Azaz körülbelül negyedannyiba kerül a DLC, mint maga a játék. (Úgy látszik, kezdenek elgurulni a játékkiadók gyógyszerei. Előbb a Mass Effect 2 DLC-k lesznek mostantól javarészt fizetősek, most meg már az árakat is emelik. Lassan annyiba kerülnek a DLC-k, mint maga a játék?)

Azóta történt

Előzmények