Mozgásban a DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms

A friss előzetesben a négy sárkányt, az ellenségeket és a különböző birodalmakat láthatjuk.

Az Outright Games, a családbarát interaktív szórakozás vezető kiadója, a Universal Games and Digital Platforms-szal együtt bemutatta a szeptember 23-án konzolokra és PC-re megjelenő akció-kaland játékuk, a DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms új játékmenet trailerét.

A trailer amellett, hogy a játékosokat elviszi egy izgalmas kalandra keresztül a Hidden World birodalmain, többek között a Dark Valley alkonyvilágba és a King’s Realm kristálybarlangjaiba, többet is megmutat a négy egyedi sárkányról, a készségeikről és a képességeikről, valamint a hatalmas erővel bíró sárkány bossokról, amelyeket le kell győzniük. Nézd meg Thundert, Plowhornt, Featherst és Wu & Weit berepülni a harcokba és ahogy szabadjára engedik az elképesztő erejüket, mint a jég és gőz a sárkány bossok ellen, mint a Fault Ripper, aki a lángoló tűzcsóvájával támad vissza!

A DreamWorks Animation eredeti sorozata, a DreamWorks Dragons: The Nine Realms által inspirálva, a játékosok átszelhetik az eget a különböző birodalmak felett az újgenerációs sárkányok egyikével egy epikus küldetés során, melynek célja Thunder családjának és a sárkányfajnak a megmentése. A tapasztalt játékosok a ‘Challenge móddal’ kihívás elé állíthatják magukat, ahol az újrajátszható szintek még nehezebbek lesznek az első teljesítés után.

Azóta történt