Mozgásban a Rainbow Six Siege: Operation White Noise új operátorai

Azt már jó ideje tudjuk, hogy idén még egy nagyobb frissítést kapnak a Rainbow Six: Siege játékosai, a minap azonban végre hivatalosan is lerántották a leplet az új pályáról és az új operátorokról. Az alábbi videókban az új helyszín mellett a 3 új karakter (Dokkaebi, Vigil, Zofia) is látható végre mozgás közben, emellett pedig azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor lesznek elérhetőek az idei utolsó szezon újdonságai. A teszt szervereken már a mai naptól megkapjuk a frissítést, a Season Pass-al rendelkezők december 5-től kapják meg az Operation White Noise frissítését, mindenki más számára december 12-től élesedik a bővítmény.

Az Ubisoft nem titkolta sokáig, hogy terveik vannak a 2018-as évre is, így kiadták a Year 3 útitervét is, amely 8 új operátort hoz el nekünk két teljesen új pályával, egy korábbi helyszín újragondolt változatával, valamint egy eddig még nem látott játékmóddal.

A jövő év elején érkező Operation Chimera a vegyi specialistákat hozza el számunkra a francia és az orosz operátorok személyében, valamint az Outbreak nevű eseményt, amely több mint valószínű, hogy a sokat pletykált zombi mód lesz. Ez utóbbiról egyelőre részleteket nem kaptunk, a fejlesztők szerint azonban hamarosan hallunk még felőle.

Azóta történt