Nem biztos, hogy FPS lesz a Crysis 4

A Crytek producere, Michael Elliot Read egy OXM oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a Crysis 3 megjelenésével egyáltalán nem fog véget érni a franchise. Viszont annyit elárult, hogy nincs kizárva olyan radikális változtatások bevezetése sem, mint például a játék stílusváltása. Elképzelhetőnek tartja, hogy a Crysis 4 immár nem egy FPS játékként fog megjelenni, hanem ettől gyökeresen eltérő formában.

A Crytek producere röviden így foglalta össze véleményét a Crysis jövőjét illetően:

- "Ötletem sincs, hogy a folytatás FPS lesz-e, vagy sem, az viszont tény, hogy a Crysis franchise jövője biztosítva van."

Természetesen arra vonatkozólag nem tett az úriember megjegyzést, hogy ő miként látná viszont a Crysis trilógia folytatásaként megjelenő epizódot. Mindenesetre nincs kizárva az sem, hogy egy külső nézetes akció-szerepjátékot kapunk, melyben csapatot menedzselve irthatjuk az idegeneket, közben pedig fejleszthetjük embereink felszerelését. A lehetőségek szinte végtelenek, már csak az a kérdés, hogy a rajongók mit szólnának hozzá, ha FPS helyett mondjuk RTS irányba változna meg a játékmenet.

Azóta történt

Előzmények