Noir módot kapott a Mafia: Definitive Edition

A 2K és a Hangar 13 ma kiadta a Mafia: Definitive Edition első megjelenést követő frissítését, ami új vizuális lehetőségként fekete-fehér vintage stílust kölcsönöz filmszemcsés hatásokkal kiegészítve, még jobban kihangsúlyozva a játék alkoholtilalom idei hangulatát.

A most megérkezett frissítés többek között új HUD (Heads-Up Display) opciókat is tartalmaz, amivel a játékosok ki-be kapcsolhatják a küldetésjelzőt, és a minitérkép ellenségjelzőit minden nehézségi fokozaton, engedélyezhetik és letilthatják a navigációs funkciókat, mint a kanyarinstrukciók és a GPS, valamint egy új minimális HUD módot is aktiválhatnak, mely elrejti az olyan HUD elemeket, mint a minitérkép, a sebességmérő és a küldetésleírás.

Az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített újrafeldolgozása új dialógusokkal frissített forgatókönyvvel, kibővített háttértörténetekkel, plusz átvezetőkkel, vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal, valamint újravett zenékkel önállóan, és a teljes trilógiát magában foglaló Mafia: Trilogy részeként is elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Előzmények

  • Mafia: Definitive Edition teszt

    A többé-kevésbé felújított Mafia trilógia első része kapta a legtöbb figyelmet, és ez meg is látszik rajta. A Hangar 13 végre a sorozathoz méltó munkát végzett.