Oddworld: Visszatér PC-re a játék

Hosszú évekig tartó várakozás után személyi számítógépekre is eljönnek az eddig XBOX-exkluzív Oddworld játékok. Az Oddworld Inhabitants egyik tagja, Lorne Lanning nemrég bejelentette, hogy a 2001-ben megjelent Munch's Oddysee és a 2005-ben kijött Stranger's Wrath című Oddworld játékot végre kiadják PC-re is.

Annak idején, 1997-ben az Abe's Oddysee hatalmas sikert aratott PC-n és PS1-en, majd egy évre rá a folytatás is, ami az Abe's Exoddus címet viselte. Ezeket követően a játékostársadalmat mélységesen letörte a fejlesztők azon bejelentése, hogy a harmadik rész csak XBOX-on fog megjelenni. A negyedik epizód exkluzivitását már méla közönnyel fogadták a játékosok, de most végre, oly sok év után ismét ellátogathatunk PC-n is Oddworld világába.

A portok már télre elkészülnek, ám kizárólag internetes úton (Steam és társai) lesznek elérhetőek a The Oddbox csomag részeként. Ebben a pakkban helyet kap mind a négy Oddworld termék, tehát az újabbak mellett a klasszikus példányok is. A PS-tulajdonosoknak rossz hír, hogy az ő platformjukra nem tervezik a 3. és 4. rész kiadását. Viszont az első két rész hamarosan felkerül a PlayStation Store-ra.

Azóta történt

Előzmények