Ősszel jön a Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventure

A közkedvelt animációs széria szereplői az év végén konzolokra és PC-re látogatnak el.

A családbarát interaktív szórakoztató termékek világszerte vezető kiadója a Sony Pictures Consumer Products közreműködésével izgatottan jelenti be vadonatúj videójátékát Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures címen. A játékban feltűnnek a nagysikerű animációs sorozat közönség kedvenc karakterei, ami 2021. októberében érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra.

Ez a 3D-s platformer egy meseszerű kalandra invitálja a játékosokat, akik átvehetik az irányítást kedvenc karaktereik felett, ahogy a játék újraértelmez olyan klasszikus történeteket, mint a „Piroska és a farkas” és az „A császár új ruhája”.

Rendkívül boldogok vagyunk, hogy visszatérhetünk a Hotel Transylvania világába egy újabb rémisztően szórakoztató kalandra idén Halloweenkor” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja.

„Örülünk, hogy beépíthetjük saját egyedi történetünket ebbe a hitetetlen világba a franchise különc karaktereivel. Az elkövetkező hónapokban további részleteket fedünk majd fel a játékról.”

Azóta történt