Premier előzetest kapott a LEGO Brawls

A mai napon konzolokra megjelenő többjátékos verekedős játék tele van ütős szórakozással és egy új szintre emeli a verekedős platformjátékok műfaját az egyedi “építsd meg és verekedj” testreszabási mechanikával

Az új csapatalapú, akció-verekedős játék, a LEGO Brawls a mai napon megjelent Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra, valamint PC-re. A többjátékos platformer az első a műfajban, amely ötvözi a közel végtelen lehetőségű testreszabást a feloldható tartalmakat és az akciódús, kompetitív játékmenetet a LEGO univerzumban.

A cross-platform játékkal (cross-play) és a többféle játékmóddal, a LEGO Brawls egy családbarát videójáték minden korosztálynak, bármilyen ügyességű és játékpreferenciájú játékosnak. A LEGO Brawls a LEGO Group és a Red Games Co. gondozásában és a Bandai Namco Europe forgalmazásában jelenik meg.

“A LEGO Brawls egy teljesen új módon mutatja be a legózás élményét az igazi családbarát szórakoztatásával. Szabd testre a minifigurádat és állj csapatba a barátaiddal egy igazi akcióért, mindezt a szeretett LEGO témákkal a háttérben,” mondta Murray Andrews, Head of Publishing a LEGO Games-nél.

A játék „építsd meg és verekedj” mechanikája egy precedens nélküli evolúciója a tradicionális platform verekedős játékok műfajának. A játékosok megépítenek és harcolnak egy egyedi LEGO minifigura harcossal, amely illeszkedik a személyiségükhöz, stratégiájukhoz és játékstílusukhoz. A több, mint 77 billió kusztomizációs lehetőséggel a játékosok a minifigura részek bármely kombinációjában építhetik meg a hősüket, kiegészítőkkel, kézifegyverekkel, poweruppokkal, emote-okkal, és nevekkel. A szezonális események és tartalmak még több lehetőséget teremtenek majd a jövőben.

Az egyedi LEGO megközelítés a műfajhoz, az önkifejezéshez, a képzelethez és a humorhoz megalapozták a játék végleges formáját és könnyed kompetitív stílusát,” mondta Brian Lovell, a Red Games Co. CEO-ja. “A LEGO Brawls egy új területre tör be, amely elősegíti a egyediséget, a csapatmunkát és a tiszta, kompetitív szórakozást.”

A játék ikonikus LEGO témájú pályákat tartalmaz, legyen szó akár az olyan klasszikusokról, mint a Space and Castle, egészen a LEGO Jurassic World, a LEGO NINJAGO, vagy a LEGO Monkie Kid témákig. Mindegyik pálya különböző játékmódokat, egyedi kihívásokat és győzelmi kondíciókat kínál. A többjátékos online játék közben a játékosok játszhatnak 4v4 control the point módban, gyűjtögethetnek a Collect mód szinteken, játszhatnak battle royale-stílusú játékot, ahol mindenki magáért harcol, vagy akár mehetnek egy free-for-brawl meccset, ahol az utolsó állva maradt játékos győz. A Party módban a játékosok játszhatnak privát meccseket a barátaikkal lokálisan vagy online. A cross-platform támogatással a játékosok bárhol csapatba állhatnak és versenghetnek, a platformjuktól függetlenül.