Prey - Újabb jeleket kaptunk arról, hogy érkezhet egy DLC a játékhoz

Szinte biztos már, hogy egy új kiegészítőt kapunk, amely a Holdra visz el minket.

A tavaly megjelent Prey bár nem az eredeti játék folytatása volt, mégis rengeteg rajongót szerzett az elmúlt hónapokban. Emiatt is lettek sokan izgatottak, amikor a fejlesztők március elején utalást tettek arra, hogy érkezhet egy DLC, amelynek középpontjában a Hold áll. Nemrég újabb jeleket kaptunk ehhez, többek között a játék steames achievement listája bővült néhány érdekes részlettel, emellett a KasmaCorp (A játékbeli TranStar riválisa) felbukkant Twitteren és Redditen. Utóbbi oldalon előbb egy valódi NASA felvételt kaptunk a Holdról, majd a kiírt bináris kódok megfejtése után egy GIF képpel lettünk gazdagabbak.

Jelenleg itt tartunk, minden jel arra mutat, hogy az Arkane Studios készül valamivel nekünk, reméljük a jövő hónapban esedékes E3-on végre hivatalosan is leleplezik a kiegészítőt.

Előzmények

  • DLC-t kap a Prey?

    A játék hivatalos Twitter csatornáján egy rövid bejegyzés bukkant fel, amely akár egy új, a Holdat középpontba állító kiegészítőre is utalhat.

  • Prey teszt (PS4)

    Ígéretes a műfaj, sok ponton remek a kivitelezés, viszont nagyon kevés a valódi, egyedi ötlet. Azt kell mondjam, az eredeti Prey 2 bemutatója sokkal, de sokkal érdekesebbnek tűnt…