Primal Carnage: Jurassic Park DX11-ben

A Lukewarm Media gondozásában készülő Primal Carnage egy érdekes, multiplayer-re kihegyezett FPS játék lesz, melyben dinoszauruszok harcolnak az emberek ellen és vice versa. Jól hallottátok, ugyanis ebben a játékban a dínókat is irányíthatjuk majd. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen érzés Tyrannosaurus Rex-ként vadászni az emberekre? Most kipróbálhatod.

A játékban többféle multiplayer módot találhatunk, idáig kettőre derült fény, a többit majd később fogják felfedni a hivatalos honlapon, melyet nemrég nyitottak meg a fejlesztők. Az egyik ilyen játékmód a "Power Grid", ahol - mint a Jurassic Park-ban - emberként áram alá kell helyeznünk  az egyes elkerített területeket, miközben dinoszauruszként ebben kell őket megakadályoznunk. A másik játékmód a "Survival", ahol négy társunkkal egyetemben emberként kell túlélnünk a dinoszauruszok egyre erősebb hullámban való támadásait.

A játékból egyelőre csak ez az animáció bemutató videó van. Valamint kikerült pár kép is, melyeket megtekinthettek a hír alján található galériában. A játék grafikájára nem lesz majd panaszunk, hiszen támogatni fogja a DirectX 11-et is, az Unigine által fejlesztett motor segítségével. A legjobb hír azonban az, hogy mindezt elég barátságos, 20 dollár körüli áron fogjuk tudni majd megvásárolni. A játék 2010. negyedik negyedévében fog megjelenni, kizárólag csak PC-re.

Primal Carnage képgaléria

Azóta történt