Rage: A Halott Város videó és Anarchy Edition bejelentés

Az id Software és a Bethesda egy több mint öt percnyi gameplay jelenetet tartalmazó videót adott ki a Rage című, poszt-apokaliptikus FPS játékból. A videó végén egy utalást láthatunk, miszerint ingyenesen megkapjuk az Anarchy Edition néven érkező speciális kiadást, amennyiben előrendeltük a játékot (Mint a Dragon Age II esetében a BioWare SE-t).

A Rage Special Edition: Anarchy csomagban kapunk egy dupla csövű sörétes puskát, egy Crimson Elit Páncélszettet (Ami három páncélból áll), egy "Fists of RAGE" nevű szöges kesztyűt az öklünk helyett közelharchoz, valamint egy Rat-Rod Buggy nevű járművet az alap járgányunk helyére. A kocsinknak egyébként a multiban is nagy szerep fog jutni, ugyanis lesznek olyan játékmódok, amit vezetés közben fogunk vívni.

Sajnos az Anarchy Edition című speciális kiadás kizárólag csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, és eddig még nem is említették, hogy az EU vagy UK régiók közül bárhol is megjelenne. Az alábbi képen megtekinthetitek az Anarchy Edition extráit:

Viszont annyit elárultak, hogy a játékhoz kiadnak majd egy "Wasteland Sewers" című küldetéscsomagot is, melyet mindenki ingyenesen letölthet, aki rendelkezik egy eredeti Rage kópiával. Természetesen ehhez az európai játékosok is hozzáférhetnek majd.

A Rage című játék megjelenése szeptember 13-án várható (A normál és Anarchy Edition is egy időben kerül az üzletek polcaira), PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

  • Rage: A Forrás

    Az id Software és a Bethesda által jegyzett poszt-apokaliptikus FPS játékból érkezett egy új videó.

  • Rage - E3 trailer

    Interjúval egybekötött Rage gameplay videóbemutató.

  • Rage: Kicsit később érkezik

    Az id Software és a Bethesda által jegyzett poszt-apokaliptikus FPS játék mégsem kerül a polcainkra szeptemberben.

Előzmények