RE: Revelations - Wii U port gazdagon

A legtöbb fejlesztő szimplán leportolja a maga játékát Wii U-ra, aztán hadd szóljon felkiáltással piacra dobják a terméket, nem törődve a konzolban rejlő lehetőségekkel. Nem így a Capcom, aki megemberelte magát és tisztes munkát készül megvalósítani a Nintendo hardverén.

Az átiratban természetesen egyik platformon (Wii U, PS3, Xbox360, PC) sem az eredeti 3DS-es grafikát fogjuk viszontlátni. Wii U a GamePad kijelzője miatt fog a legközelebb állni az eredeti kezeléshez, ugyanis lehetővé válik az inventory kezelése, aki rendelkezik Classic Controller Pro-val, az azzal is irányíthatja a játékot. Aki még emlékszik a Resident Evil 4 Wii Editionre, az hozzám hasonlóan reméli, hogy kapunk lehetőséget majd MotionPlus-szal való kezelhetőségre és akkor jöhetne egy PlayStatin Move támogatás is.

A Revelations-t érdemes várnia azoknak, akik csalódtak a sorozatban az ötödik és hatodik rész miatt, ez az epizód áll a legközelebb a régiekhez, valódi túlélő-horror. A játék egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot a nagygépes verziókra, de még idén a boltok polcaira fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények