Reggeli a Gamepoddal, június 28.

Ma Levente és Irén nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Keleten felhős, borult lesz az ég, többfelé várható gyenge eső, zápor. Nyugaton viszont több órás lesz a napsütés és csak elvétve lehet zápor. Élénk északias légmozgás várható. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 26°C között alakul.

Árfolyamok:

  • USD: 189,64 Ft ↑
  • EUR: 269,03 Ft ↑
  • CHF: 226,52 Ft ↑
  • GBP: 302,65Ft  ↑

Reggeli érdekesség:

Yu Suzuki elhagyja a SEGA-t. A legendás videojáték tervező, a Shenmue és a Virtua Fighter megalkotója otthagyja a SEGA kötelékét, és saját stúdiójára összpontosít. Yu Suzuki bejelentette, hogy szeptemberben 28  éves karrierje után a SEGA helyett inkább a saját stúdiójával szeretne foglalkozni, a YS NET-tel. Jelenleg tanácsadóként dolgozik a japán kiadónál, és jelenleg is dolgozik egy Kinect játékon. Az ő vezetésével többek között olyan legendás játékok születtek meg, mint az Out Run, After Burner II, Virtua Fighter, Daytona USA, Virtua Cop és Shenmue.

Reggeli Trailer:

Reggeli bölcselet:
"Az emberi hibák olyanok, mint kertben a gyomok. Ápolás nélkül is szaporodnak, és ha nem gyomláljuk őket, hamarosan beterítik az egész területet." Napoleon Hill

Madison Paige (Heavy Rain)