Resident Evil 6: Egy modder három DLC-t is aktivált benne

Egy FluffyQuack nevű modder belemélyedt a Resident Evil 6 című játék kódjába, és ott nem kevesebb, mint három olyan rejtett tartalomra bukkant, melyek később érkező DLC-k adatai. Sikerült is őket aktiválnia, az alábbi videókban ezeket a dolgokat mutatja be. Figyelem! Spoiler veszély!

A Capcom azt válaszolta a kiderült tartalmakat illetően, hogy bár vannak bejelentetlen DLC-csomagok a Resident Evil 6-hoz, azonban ezeknek a tartalmai nem kerülhettek fel a lemezekre. Viszont a kompatibilitás megőrzése érdekében pár adatot el kellett helyezniük a korongokon, melyekre majd az újonnan letöltött bővítményeknek lesz szükségük a normális működéshez.

Ma ismét tett egy bejelentést a Capcom, miszerint semmilyen prémium kategóriás DLC-t nem helyeztek el előre a Resident Evil 6 lemezeire, azok a plusz tartalmak, melyeket korábban felfedeztek rajtuk, kizárólag az ingyenes kiegészítésekhez kellenek. Tehát mindazon DLC-k, melyeket a modder felfedezett és aktivált, ingyenesen hozzáférhetőek lesznek a későbbiekben.

Azóta történt

Előzmények