Skyrim: A PS3 hibát nem javítja az 1.3 patch

Korábban már írtunk róla, hogy a Bethesda Blogon bejelentették, mivel foglalkoznak jelenleg a The Elder Scrolls V: Skyrim kapcsán. Időközben a cikk frissítve lett, ezért mi is beszámolunk a legújabb fejleményekről az 1.3 javítással kapcsolatban.

A Bethesda szerint az 1.3 patch továbbra sem fogja minden PlayStation 3 tulajdonos számára megoldani a platformjukon tapasztalható akadozásokat és belassulásokat. A problémáért ugyanis nem minden esetben a hosszú játékidő, valamint a megnövekedett mentések a felelősek. Az 1.2 patch-ben ugyanis ezt már kijavították és mégis néhol gondok vannak vele.

Az 1.3 patch azonban erre a problémára továbbra sem fog megoldást jelenteni, hiszen a több felhasználó által elküldött mentéseket átvizsgálva arra a megállapításra jutottak, hogy a hiba összetett helyzet eredményeképpen jön létre, melyet nem minden PS3 játékos tapasztal meg.

A Bethesda elmondása szerint - habár már nagyjából tudják, mik okozzák ezt a problémát - a következő patch még nem fog erre megoldást tartalmazni. Állításuk szerint már a végső ellenőrzés stádiumában van a javítás, viszont annyit megígértek, hogy a következő frissítésnél okvetlenül kijavítják a PS3 felhasználók által tapasztalható akadozást.

Azóta történt

Előzmények