Star Wars: Knights of the Old Republic - Új rész készül?

Bizonyára sokan egyetértenek velem abban, hogy a 2003-ban megjelent Star Wars: Knights of the Old Republic minden idők egyik legjobb Star Wars játéka. A 2. rész után sajnos nem kaptunk egy újabb folytatást, helyette megjelent a The Old Republic, amely MMO-ként próbál meg azóta is helytállni. A legnagyobb rajongók évek óta szeretnének végre egy új részt kapni, ami talán nem is tűnik annyira lehetetlennek. A szóbeszédek szerint ugyanis a BioWare Austin egy olyan Star Wars játékon dolgozik, amely a Knights of the Old Republic-hoz kapcsolódik valamilyen szinten.

Több mint 13 évvel ezelőtt jelent meg az első rész, íme az akkori előzetese

A szóbeszéd attól a Liam Robertsontól származik, aki korábban a Scalebound törlését is kiszivárogtatta, de tőle hallhattunk először részletet a Middle-Earth Shadow of Warról is. Egyelőre nem sejtjük, hogy egy teljes új részt kapunk-e, vagy esetleg egy hivatalos felújításról van szó, de remélhetőleg a héten kezdődő Star Wars Celebrationön vagy az E3-on kapunk valamilyen információt.

Kis érdekesség a témában, hogy Drew Karpyshyn március végén Twitteren azt válaszolta egy kérdésre, hogy valóban új játékon dolgozik, ő pedig korábban ugyebár a Knights of the Old Republic-on munkálkodott.

Azóta történt

Előzmények