Steam alá érkezik a Dark Souls PC verziója

Meghallgatta a játékosok kérését a Namco Bandai. Mint emlékezhettek rá, bejelentéskor a Dark Soul PC verzióját eredetileg a Microsoft Games for Windows LIVE rendszere alatt tervezték megjeleníteni. Azonban a rajongók egy petíciót nyújtottak be, hogy inkább Steam alatt jelenjen meg a program, mivel az egy sokkal kiforrottabb rendszer.

A Dark Souls PC verziója a "Prepare to Die Edition" címre hallgat és a konzolos változatokkal szemben alapból tartalmazza majd az "Artorias of the Abyss" DLC csomagot, melyben új pályák, ellenségek, bossok, NPC-k és hasonló extrák kapnak helyet.

A Namco Bandai a konzolos játékosokról sem feledkezik meg, hiszen akik már rendelkeznek a Dark Souls XBOX360 vagy PS3 verziójával, azok is megkapják a PC verzióhoz mellékelt DLC csomagot, bár nem ingyen, 1200 MS Pontot (15 USD-t) kell majd fizetniük érte.

A Dark Souls: Prepare to Die Edition című PC változat megjelenése augusztus 24-én várható, míg konzolokra a DLC csomaggal kibővített változat valamikor télen kerül a boltokba.

Azóta történt

Előzmények