SWTOR: Két nappal kitolták az Early Access időtartamát

Az Electronic Arts bejelentette, hogy két nappal meghosszabbítja a Star Wars: The Old Republic című MMO játék Early Access lehetőségének időtartamát. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy aki előrendelte a programot és bejutott a korai hozzáférés szakaszába, annak egészen december 22-ig lesz ideje arra, hogy aktiválja a megvásárolt, végleges játék kódját.

A BioWare és az EA azért hozta meg ezt a döntést, mert az Early Access játékosok közül páran aggodalmukat fejezték ki aziránt, hogy amennyiben a játékot nem fogják a hivatalos megjelenés napján kézhez kapni, nem tudják aktiválni annak kódját, így megszakad a játékuk.

A The Old Republic című MMO iránt hatalmas az érdeklődés, például nálunk is már most elkapkodták a megjelenésre várható, második szállítmány összes darabját a CD Galaxisból. Így tehát könnyen megeshet, hogy hiába rendeltük elő annak idején a programot, nem kapjuk azt kézhez december 20-án.

Annyit azonban fontos megjegyezni, hogy az EA és a BioWare által két nappal meghosszabbított Early Access fázis is letelik december 22-én. Tehát hiába játszhattunk eddig a programmal, ha aznap nem aktiváljuk a végleges játékunk kódját, akkor onnantól kezdve nem férünk majd addig hozzá, amíg nem aktiváljuk egy dobozos példány kódját.

A SWTOR fórumán Greg Zeschuk leírta: bár tudatában vannak, hogy még a kibővített Early Access lehetőség mellett is lesznek páran, akik nem fogják 22-ig kézhez kapni a játékot, ennek ellenére nem tudják tovább nyújtani a korai hozzáférést. Azt ajánlja, hogy amennyiben szállítási problémák merülnének fel, lépjünk kapcsolatba a viszonteladóval.

Azóta történt

Előzmények