Syndicate: NFO fájl a legális példányokban

Érdekes felfedezést tett egy vásárló, aki megvette a Starbreeze által nemrég kiadott Syndicate című FPS játékot: az Originen aktivált és azon keresztül letöltött program állományai között egy NFO fájl is szerepelt. Ezeket általában a különféle kalózcsapatok mellékelik a játékhoz, melyben leírják annak mikéntjét, hogyan működik az általuk hozzá készített törés.

A letöltött játék között fellelhető Syndicate-SBZ.nfo fájlt azonban nem kalózok, hanem a Starbreeze maga helyezte el az állományok között, ezzel felhívva azoknak a játékosoknak a figyelmét, akik illegális úton szerezték be a Syndicate-et, hogy a programot több mint 100 ember készítette éveken keresztül, ezért ha tetszik a játékuk, akkor gondolkodj el annak megvásárlásán is, amennyiben eddig még nem tetted volna.

"Over a hundred people spent several years of their lives making this game. If you like what you play, please consider purchasing it if you haven't"

Még érdekesebb, hogy egy felhívás is szerepel benne, melyben közlik, hogy felvételre keresnek tehetséges programozókat, dizájnereket és egyéb munkatársakat, ezért ha valamelyik ügyes cracker esetleg jó útra kívánna térni, akkor jelentkezzen náluk.

Előzmények