Szivárog a God of War 4?

A PlayStation tulajdonosok egyik legismertebb exkluzív szériája a God of War sorozat, amely 2005-ben indult, és legutóbb a 2015-ös God of War III Remasterednél hallottunk róla. Bár pletykák voltak egy esetleges folytatásról, hivatalosan egyelőre nem jelentették be, hogy készülne a folytatás, azonban a minap állítólag kiszivárgott néhány concept art a játékból, valamint egy-két kisebb információ is napvilágra került.

Az állítólagos szivárogtató a NerdLeaks volt, ahol elvileg több korai tervrajzot is meg lehet találni, azonban érdekes módon jelenleg nem elérhető az oldal. A képek mellé olyan információk is érkeztek, hogy a széria új részében visszatér Kratos, aki ezúttal a viking mitológiában fog majd rendet tenni. Új fegyverként kapunk egy fejszét majd, illetve látogatást teszünk majd Alfheimben, a "Tündérek földjére", amely egy a 9 nagy világ közül.

Természetesen a fentieket pletykaként érdemes kezelni, hiszen hivatalosan nem is létezik a játék, azonban érdemes megjegyezni, hogy az iparág nagy szivárogtatója az alábbi két Twitter bejegyzést tette a képek kikerülése után.

Az biztos, hogy a sorozat rajongói ezek után még jobban várják az idei E3-at, ahol talán hivatalosan is hallunk majd a sorozatról, és kiderül, hogy a fentiek mennyire igazak.

Előzmények