Tekken 7 - Anna és Lei is belép a ringbe

Ahogy azt korábban is jelezték már a készítők, a The Walking Deadből ismert Negan is érkezik majd a Season Pass részeként.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a Season Pass 2 első két karaktereként ma Lei és Anna is csatlakozik a TEKKEN 7 küzdelmeihez új kosztümök, hajstílusok és kiegészítők kíséretében. Jin Kazama sikertelen elfogását követően a letört Lei Wulong szünetet tart rendőri munkájában, szabadsága alatt pedig a TV sztár, Lucky Chloe (a G Corporation alkalmazottja) rajongójává válik. Azt remélve, hogy egy nap találkozhat vele, valamint többet megtudhat a rejtélyes G Corporation tevékenységéről, a cég vezetője, Kazuya Mishima nyomába ered.

Anna és Lei karaktere külön, valamint a Season Pass 2 részeként is megvásárolható. A Season Pass 2 további négy játszható karaktert fog tartalmazni, köztük a nagysikerű The Walking Dead sorozat szadista gonoszát, Negan-t.

Előzmények

  • Tekken 7 teszt (PS4)

    Az újdonság a legendás sorozat jobb epizódjai közé tartozik, és külön megnyugtató ez akkor, ha valaki hozzám hasonlóan az utóbbi néhány részben újra és újra csalódott.