TES Online: PS4-en nem kell prémium tagság, de XBOX One-on igen

Aki még nem választott magának a következő generációs konzolok közül, ellenben szeretne még a The Elder Scrolls Online című játék megjelenése előtt venni egyet, az sokkal jobban jár, ha a PlayStation 4 mellett dönt. Amennyiben ugyanis a Sony gépét vásárolja, úgy a havidíjon felül nem kell külön fizetnie a PlayStation Plus szolgáltatásért is, ha játszani akar a Bethesda MMO-jával. Ellenben az XBOX One-nal rendelkezőknek sajnos továbbra is Gold tagságot kell fizetniük a havidíj mellett, ha szeretnének kalandozni a The Elder Scrolls Online világában.

A Zenimax Online hivatalosan is megerősítette, miszerint a PlayStation 4 tulajdonosoknak nem kell külön PlayStation Plus tagságot fizetni a The Elder Scrolls Online című MMORPG használatához. A PC-s és Macintosh-os felhasználókkal egyetemben nekik is csak a 15 dolláros havidíjat kell kifizetniük, külön prémium tagság nem szükséges a játék használatához.

Ezzel szemben a Bethesda az XBOX One tulajdonosokat afelől értesítette, miszerint számukra sajnos továbbra is szükséges XBOX Live Gold előfizetés a 15 dolláros havidíjon felül, amennyiben szeretnének játszani a The Elder Scrolls Online című MMORPG-vel.

A PlayStation 4 játékosoknak lesz külön észak-amerikai és európai szerver, de bármelyiken létre lehet majd hozni karaktereket, régiótól függetlenül. Ugyanakkor a konzolosok számára jó hír, hogy a PC-s és Macintosh-os felhasználóknak teljesen különálló szervereik lesznek, így nem fognak úgymond "hátrányba kerülni a magasabb szintű PC-s játékosokkal szemben".

A The Elder Scrolls Online című MMORPG megjelenése április 4-én várható PC-re és Macintoshra, míg a következő generációs konzolok tulajdonosai júniusban vethetik bele magukat a játékba.

Azóta történt

Előzmények