TES Online: Sűrűn kap majd DLC-ket

A The Elder Scrolls Online című MMORPG megjelenése 2014. elején várható PC-re, PS4-re és XBOX One-ra, de a Zenimax bejelentette, hogy nem fognak megállni, már alig várják, hogy dolgozhassanak az újabb tartalmi bővítményeken, melyekkel ki akarják majd egészíteni a játékot megjelenést követően.

Egy Shacknews oldalnak adott interjújában a Zenimax kreatív igazgatója, Paul Sage elmondta, hogy a csapat jelenleg arra összpontosít, hogy időben elkészüljenek az indulásra. Viszont, mivel egy MMORPG élettartama a szolgáltatott tartalmi bővítésektől függ, ezért megjelenés után sűrűn fognak hozzá kiadni DLC csomagokat, melyekkel igyekeznek minél tovább ellátni játékosaikat tartalmakkal.

Paul Sage azt is hozzátette, hogy az MMORPG játékosok hírhedten gyorsan képesek magukat átrágni a tartalmakon, ezért biztosítani szeretnék számukra az újabb felfedezni valókat. Elmondása szerint minél többször frissítik a játékot, annál jobban fogják a felhasználóik szeretni. Hiszen tudják, hogy sok extra tartalom fog érkezni hozzá még azután is.

Azóta történt

Előzmények