The Witcher 2: A PC-sek is megkapják az Enhanced Edition újdonságait

Jó hír minden Witcher 2 tulajdonosnak, hogy az április 17-én XBOX360-ra megjelenő Enhanced Edition valamennyi újítását megkapjuk PC-re is, mégpedig egy ingyenes patch formájában. A hatalmas méretű (mintegy 10 GB-ot nyomó) patch-et április 11-től lehet előtölteni (preload), melynek keretében annak 95%-át letölthetjük gépünkre, a maradék 5% pedig az XBOX360 kiadás megjelenésekor, 17-én válik elérhetővé.

A CD Projekt RED ezenfelül felajánlott nem kevesebb, mint 1000 darab Witcher 2 Enhanced Edition XBOX360 példányt azoknak, akik vállalják, hogy tesztet készítenek a játékról. Ha valaki elég elszántságot érez magában, az a fenti linkre kattintva kitöltheti a kérdőívet, melyben linkelheti eddigi írásait és meggyőzheti a fejlesztőket, hogy őt válasszák ki erre a posztra. A jelentkezéseket április 9-ig fogadják, a játékot pedig 12-én kapják meg a kiválasztott teszterek.

Végezetül pedig egy jó hír: mindazok a játékosok, akik rendelkeznek eredeti The Witcher 2 játékkal, április 17-től ingyen és bérmentve tölthetik le annak 100%-ig DRM-mentes változatát a Good old Games oldaláról, teljesen mindegy, honnan és milyen kiadásban vásárolták meg a játékot. Az egyetlen dolog, amire szükséged lesz, a játék CD-kulcsa.

Azóta történt

Előzmények