Total War: Three Kingdoms - Egy hét múlva veszi kezdetét a következő fejezet

A Fates Divided kiegészítőt egy minden játékos számára elérhető ingyenes frissítés kíséri, ami többek között frakció átdolgozásokat tartalmaz Cao Cao és Yuan Shao számára, egy új Imperial Intrigue mechanikát, fejlesztéseket, Faction Council javításokat és sok mást.

A SEGA és a Creative Assembly bejelentette a Total War: THREE KINGDOMS következő dinasztiameghatározó Fates Divided fejezetcsomagját, ami 2021. március 11-től lesz elérhető. A fő kampány viharos eseményei után 10 évvel a játékosok szemtanúi lehetnek a korszak két legnagyobb hadvezére közti barátság keserű végének, ahogy a Kína jövője feletti irányításért küzdenek.

Kovácsolj új birodalmat egy sereggel, amit Kína legnagyobb hadvezérei vezetnek, a kegyetlen Cao Cao és a pusztító Yuan Shaon, akik mindketten saját egyedi motivációkkal és történetekkel rendelkeznek a 200-as évekből. Őket olyan dinasztiameghatározó harcosok követnek, mint a Ye Lándzsás Lándzsás Előőrs, a Xiongnu Nemesi Lovasság és a Qingzhou Alabárdosok, valamint lehetőségünk lesz az elit Északi Sereg felett is átvenni az irányítást, hogy győzedelmeskedjünk ellenfeleink felett.

A játékosok egy generációkon átívelő kampányra is indulhatnak a nagy ambíciókkal és stratégiákkal bíró Liu Yan szerepében, ahogy igyekeznek megalapozni családja hagyatékát a Han-birodalom árnyékában. Egyedi aspirációs mechanikát használhatunk, hogy megteremtsük fia, Liu Zhang örökségét és learathassa apja kemény munkájának gyümölcsét, vagy végignézhesse, ahogy a összeomlanak lefektetett tervei.