Total War: Warhammer III - Augusztus 23-án érkezik a Champions of Chaos

A legújabb DLC a tervek szerint jövő hónap végén érkezik.

A káoszistenek négy szolgája versenyez a felemelkedésért, hogy örökre megváltoztassák a köztük lévő erőviszonyokat. Melyikük bizonyítja be, hogy érdemes az istenek kegyeire és jut el az ősi arénavároshoz, Zanbaijin-hoz, hogy magáénak tudja az mágikus erejét?

A Champions of Chaos a Total War: WARHAMMER III legújabb DLC-je. Egy bajnokhoz méltóan, a Lords csomag négy új Warriors of Chaos legendás nagyurat hoz el a szokásos kettő helyett, melyek közül mindegyik a négy pusztító káoszisten egyikével áll szövetségben. Indulj el a romboló kampányokra az új játékmenet mechanikákkal, pusztíts több, mint ötven új harcegységgel és élvezd az új ingyenes tartalmat, a világméretű Immortal Empires kampánymódot

Négy új legendás nagyúr:
A hírhedt cselekedeteiknek köszönhetően a káosz bajnokai felemelkedtek, hogy a négy sötét isten kegyeibe férkőzzenek. Az első, aki bemutatásra került, az Azazel, a kárhozat hercege. Az emberiség átka az ősidők óta, a folyamatos odaadó és kicsapongó tettei magasra emelték őt Slaanesh, a mértéktelenség és a hedonizmus káoszistenének szemében.

Egy új kampány élmény:

Zanbaijin ősi arénavárosában a káoszistenek szolgái már évezredek óta összecsapnak, és az elesettek lelkei az Altar of Battle-be záródnak. Káoszbajnokként fel kell keltened a mestered figyelmét a vérontással és rituálékkal, mielőtt megszereznéd a mágikus erejét.

Több, mint ötven új egység:

Vesd bele magad egy vérszomjas harcba olyan különböző harcegységek oldalán, mint a Warshrine of Chaos (A káosz hadszentélye), amely borzalmas ajándékokkal lepi meg azokat, akik meghozzák a megfelelő áldozatot, a Káosz Lovagok, akik mintegy pengefalként vágtatnak a tüskés páncéljukban és szinte belerobbannak az ellenség soraiba, vagy éppen a Chosen, azaz a kiválasztottak, akik igazi mészárosok és a nagyúr hadseregének belső körét alkotják.

Ingyenes tartalom:
Az Immortal Empires egy új, nagyszabású kampánymód, amely ingyenesen elérhető a 3 Total War: WARHAMMER cím bármelyikével rendelkező játékosoknak. A Champions of Chaos-szal együtt bétában megjelenő Immortal Empires kombinálja a szárazföldeket, a legendás nagyurakat, harcegységeket és még sok mást az egész trilógiából egy kolosszális méretű játékmódban, amely a Warhammer világában játszódik.