Új kiegészítőt kap a Total War Saga: Troy

A Mythos névre keresztelt bővítmény szeptember 2. napján érkezik.

Hamarosan átélhetjük a trójai háborút mitológiai szemszögből, ugyanis érkezik a Total War Saga: Troy MYTHOS. A Trójáért folyó harcokat nem tudja az emberiség egyedül eldönteni. A birodalom távoli sarkaiban három ősi szörnyetegről suttognak: Egy rémületet hozó szárnyas sorscsapás. Egy kígyózó lény számtalan fejjel. Egy mélységekben portyázó bestia. Találd meg és fogd be őket és fordítsd meg a háború állását.

Tapasztald meg a MYTHOS-t!

A Total War Saga: TROY MYTHOS kiegészítőjében a játékosok átélhetik a Trójai háborút annak teljes mitológiai dicsőségében. Alkosd meg a saját odisszeádat és kelj útra a három új expedícióban, hogy megtaláld, legyőzd és megszelídítsd a legendás bestiákat és rászabadítsd őket az ellenségeidre: a Cerberus – Hádész vérszomjas kutyája, ami az alvilágot őrzi, a Griffmadár – az ég halálos ura, és a Hydra – a kilencfejű kígyó, ami mérget és őrületet szór. Onts vért az epikus hadszíntereken a kor neves hőseit a pusztító mitikus harcosok oldalán vezetve. Számos új egység várja, hogy mozgósítsd, mint például a legendás Arimaspoi, a Shades az alvilágból, és az ikonikus kulcsegységek, mint a Centaur, Giants és a Minotaur mitológiailag újratervezett formái. Támogasd meg harcos vitézségüket a felturbózott harci készségekkel, használd a halálos varázslatokat és regeneratív mágiát. Fordítsd meg a csata állását a trójai konfliktusban a mitológia inspirálta kampánytérképen, az új gameplay-opciókkal, és az istenek elcsábításának új módjaival, hogy felhasználd isteni akaratukat.

Ingyenes tartalom a TROY összes tulajdonosának

A MYTHOS óriási content-csomagja mellett egy teljesen új játékmód is elérhetővé válik a TROY összes játékosa számára, ami drámaian megváltoztatja játékélményt. Az új Historical mód frissítő játékélményt kínál, nagygenerálozza a TROY elemeit, így a játékosok valószerű, a történelmi szempontot előtérbe helyező módon élhetik át az Égei-tengeri konfliktust. Ezen újítások egyike, hogy a háborút hadvezérek és testőrségeik vívják az egyfős, istenek erejét birtokló hadseregek helyett.

A TROY megérkezik a Steam-re

A játékosok, akik a hadviselést inkább a Steamen preferálják, most felfegyverkezhetnek és csatlakozhatnak a harchoz, mikor a Total War Saga: TROY és a hozzá tartozó DLC-k hivatalosan felkerülnek a platformra a MYTHOS megjelenésével együtt, szeptember 2-án. Ennél soha nem volt jobb alkalom, hogy hadat üzenj az ókori Görögországban, mivel három kiadás is megvásárolható lesz limitált ideig a megjelenés után.