Visszatér a Ferrari a NFS szériába?

A modern kori Need for Speedek nagy rejtélye, hová tűntek belőle a Ferrarik, hiszen például a régi NFS szériák közül több részen keresztül gazdagították a patinás olasz cég járművei a felhozatalt. Azonban varázsütésre eltűntek az olaszok a repertoárból, és csak DLC formájában kerültek elő. A játékosok szeretik ezt, az új NFS-ek velejárójának hívni, amiben valljuk be van némi igazság, és azóta csak rajongók által készített modok segítségével kerültek be Ferrarik az NFS-ekbe.

Azonban a hiánysorozat megtörni látszik. Az EA marketing gépezete ha lassan is, de beindult az aktuális Need For Speed résszel kapcsolatban. Hiszen közeleg az E3 expó, ott pedig villantani kell, így időszerű megmutatni a közönségnek az új részt. Minap egy Konigsegg Agera elejét csodálhattuk közelebbről, most pedig egy Ferrari tűnt fel az NFS hivatalos Facebook oldalán ezzel a felirattal: The Rivalry Begins. - Learn more in May 23rd.

Sokan kacsának hihetik a képet, de biztosítok mindenkit, hivatalos oldalról származik, azaz az EA valamire készül. A képen egyébként a Ferrari frissen leleplezett csúcsmodelljének a La Ferrarinak fara látható. Akárhogy is legyen, hamarosan minden kiderül.

Azóta történt

Előzmények