Watch Dogs: Már a késés előtt tervben voltak a DLC-k

Tavaly októberben jelentette be a Ubisoft, hogy nem tudják tartani a Watch Dogs novemberre tervezett megjelenését, ugyanis annak érdekében, hogy valóban egy következő generációs játékélményt biztosító produktumot tehessenek le az asztalra, kénytelenek elhalasztani a játék megjelenését. A program így csak idén tavasszal kerül majd a boltok polcaira, ám afelől biztosítottak mindenkit, hogy jottányit sem engednek majd annak minőségéből.

A Watch Dogs producere, Dominic Guay egy OXM oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a játék univerzuma rengeteg olyan történettel kecsegtet, melyet érdemes lenne elmesélni. Ezért ők már a kezdetektől fogva úgy terveztek, hogy DLC-k segítségével bővítik ki a játék nézőpontjait, ezáltal mások szemén keresztül fedezhetjük fel eme gazdag világot.

Az interjú során megkérdezték tőle, hogy ki az az ifjú hölgy, akit a képen és a videóban is látni, mire Dominic Guay elárulta, hogy a neve Clara Lille, aki Aiden Pearce szövetségesévé válik. Kiváló hacker, képességei sokszor lesznek segítségünkre, emellett saját háttértörténettel fog rendelkezni, amit szintén felfedezhetünk.

A Watch Dogs című játék megjelenése 2014. tavaszán várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra, XBOX One-ra és Nintendo Wii U-ra.

Azóta történt

Előzmények