World of Warcraft 3.3 Patch (Updated!) - Videók

A World of Warcraft-ot nem kell senkinek sem bemutatni, mondhatjuk úgy is, hogy  a Blizzard legsikeresebb játéka, ami több pénzt hozott a kiadása óta a fejlesztőknek, mint más cégeknél az eddig kiadott játékok együttvéve. Ez főleg annak köszönhető, hogy a játék világát folyamatosan bővítik, rendszeres időközönként adnak ki kiegészítőket a játékhoz, és a legtöbb patch, ami kijön, sokszor több újdonságot tartalmaz, mint más MMO-knál a Content Update-ek.

A legújabb patch immár letölthető a Blizzard honlapjáról, egyben ez lesz az utolsó Content Update a jelenlegi kiegészítőhöz A v3.3.0-ás javítás annyi újdonságot tartalmaz, hogy lefordításához nem lenne elég a hír, cikket kellene írnom ( :D ), persze akit érdekel, az angolul itt elolvashatja.

A patch letölthető az alábbi linkről. A fontosabb újítások pedig a következők:

- Dungeon Finder = A játékosok ennek a rendszernek a segítségével tudnak csoportokat alkotni az Instance-okhoz. És a Cross-Realm is működik, azaz nem csak a saját szerveredről kereshetsz társat magadnak. Tulajdonképpen az LFG rendszer utódjának tekinthető, kiegészítve egy bizonyos "Random Dungeon" rendszerrel, amelyben a játékosok ún. "Emblems of Frost" rewardokat gyűjthetnek, amennyiben az adott napon előszörre teljesítenek egy 80-as szintű instát Heroic módban.

- Icecrown Citadel: Frozen Halls and Frozen Throne = A Wrath of the Lich King kiegészítő utolsó csatája, és annak felvezető, ötfős "insta-lánca" (Bocs, jobb szó nem jutott eszembe), aminek a végén magával a Lich King-el kell leszámolnunk. Persze a Frozen Throne-ba már legalább 10-fős raid-csoportot kell alkotnunk a siker érdekében.

- Küldetés követő rendszer = Az új rendszer segítségével a játékosok jobban eligazodnak a játék világában. A küldetésekkel kapcsolatos információkat mind tartalmazni fogja, azaz hogy hol található az adott mob, NPC, vagy helyszín, ami kapcsolódik az adott misszióhoz, stb.

- Könnyített indulás = Az új játékosok mostantól jóval könnyebben elsajátíthatják a játék alapfunkcióit. Kibővítették a tutorial-t, és sok egyéb könnyítést is beletettek, például a Rogue-k mostantól automatikusan megkapják a Dual Wield-et első szinten, a Warlock-ok pedig küldetés teljesítése nélkül az Imp-et, valamint a Health és Mana-regenerációt is felgyorsították alacsonyabb szinteken.

Update! Időközben kikerült néhány videó is, íme:

Azóta történt

Előzmények