World of Warcraft: Worldsoul Saga - Három kiegészítőt is bejelentettek

A régivonalas játékosok is örülhetnek, jön ugyanis a Cataclysm Classic.

A minap indult az idei BlizzCon, amelyen természetesen a Blizzard számos kisebb-nagyobb bejelentést tett, ezek között természetesen szó volt arról, hogy folytatódik a World of Warcraft, mire számíthatunk az elkövetkező években. Nyilván a legtöbben arra számítottak, hogy leleplezik az új kiegészítőt az MMORPG-hez, amely végül meg is történt, bár jóval több dologról van itt szó most. A fejlesztők elárulták ugyanis, hogy jön a World of Warcraft: Worldsoul Saga, amely nem csak egy, hanem egyből három nagy kiegészítőt takar magában. Az első a The War Within címet kapta, ebben leereszkedhetünk Azeroth felszíne alá, hogy ott felfedezhessenek a játékosok egy csodákkal és rejtélyekkel teli földalatti világot, szövetséget köthessenek és szembeszálljanak egy ősi gonosszal.

A második felvonás a Midnight néven érkezik és az Old Worldbe térhetünk vissza, ahol a fény és a sötétség harcában vehetünk részt. A finálé a The Last Titan címet viseli, ahol Northrendet látogathatjuk meg és tanúi lehetünk a Titánok visszatérésének.

Akik a Classic vonalat részesítik előnyben azok sem maradtak bejelentés nélkül, a Blizzard ugyanis elárulta, hogy jön a Cataclysm Classic, amely valamikor jövő év első felében debütál. A Worldsoul Saga első felvonása, a The War Within még nem kapott megjelenési dátumot, de sokak reménye szerint azt is jövőre kapjuk meg.