Anthem - Valamivel készül Neill Blomkamp

Az ismert filmrendező Twitterre írta ki, hogy az érkező játékkal kapcsolatos dolog várható tőle. – írta: oriic, 8 hónapja

Frissítve:

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, egy élőszereplős előzetes készül, amelyet most csütörtökön láthat a nagyközönség.

 

Eredeti hír:

Alig egy hét múlva érkezik az idei év egyik legjobban várt játéka, amellyel a Bioware is belép az MMO szerű online shooterek világába az Anthemmel. A csapat ezzel olyan fejlesztőkhöz csatlakozik mint az Ubisoft (The Division széria, vagy a Bungie (Destiny sorozat) A külső nézetes akciójátékkal kapcsolatban az ismert dél-afrikai-kanadai filmrendező Neill Blomkamp (Olyan alkotásokat kaptunk tőle mint például a District 9, Elysium) egy rövid Twitter bejegyzésben jelezte, hogy valami újdonságon dolgozik a játékkal kapcsolatban és alig várja hogy megoszthassa azt velünk. Szerintetek mire számíthatunk tőle? Élőszereplős előzetesre, egy mini-sorozatra, esetleg valami teljesen más dologra?

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR