Borderlands 3 - Íme FL4K the Beastmaster

Ahogy azt a Gearbox korábban ígérte, végre megkaptuk mind a négy Vault Hunter bemutatkozó videóját. – írta: oriic, 2 hónapja

Hirdetés

Zane, Moze és Amara után végre megérkezett a negyedik Vault Haunter, a kivételes AI FL4K the Beastmaster bemutatkozója is, aki három hűséges társa oldalán kutatja fel és csap le zsákmányára soha véget nem érő, galaxisokon átívelő vadászata során. Akit érdekelnek a részletek, azoknak érdemes felkeresni a hivatalos oldalt, ahol már elérhető többek között a Borderlands 3 interaktív képességfája is, amivel felfedezhetjük mind a négy Vault Haunter különböző adottságait.

A Borderlands 3 premierje már nincs messze, a PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező új rész alig egy hónap múlva, szeptember 13-án jelenik meg.

Hirdetés

Minden

  • Segítünk kiválasztani az új laptopodat

    Új laptop vásárlásakor többször is meggondolod, melyik készüléket válaszd? Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni, hogyan találhatod meg könnyen és gyorsan új laptopodat.

    PR

Azóta történt

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.